COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 57 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 май 25 22:23:00
 К    : All                                                   02 май 25 14:04:04
 Тема : Nat`l Asparagus Month - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66913236
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Asparagus & Mushrooms in Tarragon Cream
 Categories: Pasta, Vegetables, Mushrooms, Dairy, Citrus
      Yield: 6 Servings
 
      2 lb Asparagus
      2 tb Butter
      3 cl Garlic; minced
      1 tb Dried tarragon
    3/4 lb Mushrooms; thick sliced
    1/2 ts Salt
      1 tb Unbleached flour
  1 1/2 c  Half & half
    1/2 ts Nutmeg
    1/2 c  Parmesan cheese
           Black pepper
      1    Lemon; in 6 wedges
     12 oz Pasta
 
  Break off the tough ends of the asparagus stalks & cut
  the asparagus at a slant into 3" lengths. Melt the butter
  in a large skillet; add the garlic & tarragon and stir
  to distribute. Add the asparagus & mushrooms, sprinkle
  with the salt; stir. Saute over medium heat for about 10
  minutes. Sprinkle the flour over the vegetables & stir
  to distribute. Add the half and half & nutmeg. Reduce
  the heat to low. Bring to a simmer & cook for about 5
  minutes until the sauce is slightly thickened.
  
  Meanwhile, bring several quarts of water to a boil and
  cook the pasta al dente. Drain the pasta very well. Toss
  the pasta with the sauce in a warm serving bowl. Add the
  parmesan cheese and a few grinds of fresh black pepper &
  toss again. Serve immediately with the lemon wedges.
  Pass additional parmesan, if desired.
  
  Serving Ideas : Serve with steamed or glazed carrots.
  
  NOTE: This dish is perfect in spring when fresh slender
  asparagus is at its peak.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "Take a deep breath and do the difficult thing first." Mary Anne 
Radmacher
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 120 18/0 200 50/109 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 180
SEEN-BY: 123/755 3001 3002 128/187 129/305 135/115
138/142 146 397 153/7715
SEEN-BY: 154/10 110 218/700 220/6 221/1 6 222/2
226/30 227/114 229/110 114
SEEN-BY: 229/206 300 307 317 400 426 428 452 470
664 700 705 240/1120 1634
SEEN-BY: 240/8001 8002 8005 8050 250/1 266/512
275/100 1000 280/5003 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 313/41 320/219 322/757
335/364 341/66 342/11 200
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 902/26 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57
58 60 119 5020/101 400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 240/1120
301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх