COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 60 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        03 май 25 17:15:36
 К    : Sean Dennis                                           03 май 25 01:20:02
 Тема : Re: Sopapillas
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54929.fido_cooking@1:124/5016 2c7ca219
@REPLY: 1:18/200@fidonet 66912df8
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: Re: Sopapillas
  By: Sean Dennis to Ben Collver on Thu May 01 2025 18:37:42

BC>       Title: Sopapillas (Fried Biscuits)

SD> My mom used to make these when I was a kid but we`d put cinnamon sugar on
SD> them.  It`s been decades since she made them by hand.  Good memories.

We made them in scouts with cinnamon sugar too.

It`s important to have good memories like that.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Bunuelos #2 (Fried Pastry)
 Categories: Desserts, Mexican, Pastry
      Yield: 1 Batch

      4 c  Flour; sifted
    3/4 c  Milk
    1/4 c  Margarine; melted
      3    Eggs; slightly beaten
      2 tb Sugar
      2 ts Salt
      1 ts Baking powder
           Oil

  Combine and sift all dry ingredients into a bowl. To the eggs add
  milk and margarine--then blend into dry ingredients. Turn the dough
  out onto a lightly floured board, knead until smooth. Taking small
  pieces of dough, roll into balls about 1-1/4" in diameter--then set
  aside. Cover with a towel--let stand for about 10 minutes. Using a
  tortilla press and waxed paper, flatten each ball into a 5" circle;
  stack with paper between. When all are rolled, let stand about 20
  minutes. Fry in hot oil to a golden color--turn and fry other side.
  Drain on paper towels. Dust with cinnamon and sugar on one side.

  Recipe by South of the Border Tex-Mex Cookin by Les Blair, 1995

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх