COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 62 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        03 май 25 17:16:03
 К    : All                                                   03 май 25 01:22:01
 Тема : Harissa Tofu Wraps
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54931.fido_cooking@1:124/5016 2c7ca236
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Harissa Tofu Wraps
 Categories: Sandwiches, Vegan
      Yield: 2 Servings

      1    Block of firm tofu
           Olive oil; for frying
      1    Lemon
      3 tb Harissa
      2 tb Maple syrup
      2 tb Fresh mint; finely sliced
    1/2 c  Coconut yogurt
      2 lg Handfuls of spinach;
           - finely sliced
      2    Wraps or flatbreads
           Sea salt and black pepper

  This simple harissa tofu wrap has a great mix of flavors: spicy
  harissa, cool minty yogurt, and zingy lemon. Try it out for a super
  speedy meal.

  Cut the tofu into six long slices, about 1/4" thick, then pat dry with
  paper towels.

  Heat a drizzle of olive oil in a nonstick skillet and add the tofu
  slices. Let cook for 4 minutes on each side, until golden and crispy.

  Meanwhile, juice half of the lemon and mix the juice with the harissa
  and maple syrup in a small bowl, whisking to combine. Cut the
  remaining lemon half into wedges.

  Mix the mint and yogurt together, and season with salt and pepper to
  taste.

  Add three-quarters of the harissa and maple glaze to the skillet and
  let cook until each piece of tofu is evenly coated in the mixture
  (about 30 seconds to 1 minute).

  Spread half the mint and yogurt mixture onto the center of each wrap,
  layer with the spinach and the glazed tofu. Drizzle with any extra
  glaze from the pan, then top with the remaining glaze from the bowl.

  Roll up the wraps and serve immediately with lemon wedges (a little
  squeeze of lemon adds great acidity).

  Recipe by Ella Mills

  Recipe FROM:
  <https://plantbasednews.org/veganrecipes/lunch/harissa-tofu-wrap/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх