COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 82 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 май 25 09:32:36
 К    : All                                                   04 май 25 17:50:02
 Тема : No-Fuss Un-F***-Up-Able Fuh
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54952.fido_cooking@1:124/5016 2c7d872c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/bad030f77 May 03
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: No Fuss Un-Fuck-Up-Able Fuh (Pho)
 Categories: Soups, Vegetarian, Vietnamese
      Yield: 4 Servings

      2    Dashima sheets (dried kelp)
  1 1/2 c  Shitake mushrooms
    1/2 lg Onion
      1    Fresh ginger knob
    1/2 ts Coriander
    1/2 ts Fennel seeds
    1/4 ts Cinnamon
    1/4 ts Cloves
      1 ts Black peppercorn
      2    Whole pods star anise
      1 ts Garlic powder
    1/8 c  GF soy sauce
      2 ts Mirin
      1 ts Balsamic vinegar
      2 tb Gochujang sauce
      1 ts Dijon mustard
    1/2 ts Rice wine vinegar
           Rice noodles
      1 bn Fresh basil and cilantro
    1/2 c  Bean sprouts or mung beans
      1    Green onion; sliced

  Cooking time: 1 hour 15 minutes

  This is an optional step but before making the stock, char your
  onions, ginger, and mushrooms to procure that delicious smokey
  flavor. You can do this on the grill or on your stovetop. I got this
  idea from the brilliant Chef Kenji over at Serious Eats.

  In a large stockpot with 6 cups of water, add dashima, onions,
  mushrooms, ginger, all spices, star anise, soy sauce, mirin, and
  balsamic vinegar. Stir and bring to a boil and then let simmer for 1
  to 2 hours.

  Prepare spicy sauce by mixing together gochujang sauce, mustard, and
  rice wine vinegar. If you like your sauce a little runny so you can
  drizzle it, add 1 ts water.

  Soak your rice noodles in boiling water for 1 minute. Remove and
  place in serving bowl. Pour stock over noodles and serve with sauce
  and plate of herbs, bean sprouts, and green onions.

  Try not to slurp too loudly.

  Recipe by Joanne Molinaro

  Recipe FROM: <https://thekoreanvegan.com/no-fuss-un-fuck-able-fuh-2/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх