COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 94 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 май 25 20:19:00
 К    : All                                                   04 май 25 10:22:02
 Тема : Soupy Soupy - 38
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164177.cooking@1:2320/105 2c801c4b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: The Best Ever Tomato Soup
 Categories: Vegetables, Chilies, Herbs, Poultry
      Yield: 16 servings
 
      3 tb Olive oil
      3 tb Butter
    1/2 ts Crushed red pepper flakes
      3 lg Carrots; peeled, chopped
      1 lg Onion, chopped
      2    Garlic cloves, minced
      2 ts Dried basil
     84 oz (3 cans) whole peeled
           - tomatoes; undrained
     32 oz Chicken stock
      2 tb Tomato paste
      3 ts Sugar
      1 ts Salt
    1/2 ts Pepper

MMMMM--------------------------OPTIONS-------------------------------
      1 c  Heavy whipping cream
           Thin sliced fresh basil
           - leaves
           Grated Parmesan cheese
 
  In a 6 quart stockpot or Dutch oven, heat oil, butter
  and pepper flakes over medium heat until butter is
  melted. Add carrots and onion; cook, uncovered, over
  medium heat, stirring frequently, until vegetables are
  softened, 8-10 minutes. Add garlic and basil; cook and
  stir 1 minute longer. Stir in tomatoes, chicken stock,
  tomato paste, sugar, salt and pepper; mix well. Bring to
  a boil. Reduce heat; simmer, uncovered, to let flavors
  blend, 20-25 minutes.
  
  Remove pan from heat. Using a blender, puree soup in
  batches until smooth. If desired, slowly stir in heavy
  cream, stirring continuously to incorporate. Return pan
  to stove to heat through. Top servings with fresh basil
  and Parmesan cheese if desired.
  
  Josh Rink, Milwaukee, Wisconsin
  
  Makes: 16 servings (4 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... A real man can`t order a drink with a garnish gaudier than a lime.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх