COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 92 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 май 25 20:21:00
 К    : All                                                   04 май 25 10:22:02
 Тема : Soupy Soupy - 40
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164179.cooking@1:2320/105 2c801c4d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cheesy Broccoli Soup In A Bread Bowl
 Categories: Vegetables, Cheese, Dairy, Herbs, Breads
      Yield: 6 servings
 
    1/4 c  Butter; in cubes
    1/2 c  Chopped onion
      2 cl Garlic; minced
      4 c  Fresh broccoli florets
      1 lg Carrot; fine chopped
      3 c  Chicken stock
      2 c  Half & Half cream
      2    Bay leaves
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Ground nutmeg
    1/4 ts Pepper
    1/4 c  Cornstarch
    1/4 c  Water or add`l chicken
           - stock
  2 1/2 c  Shredded Cheddar cheese
      6 sm (8 oz ea) round bread
           - loaves; opt

MMMMM----------------------OPTIONAL TOPPERS---------------------------
           Crumbled cooked bacon
           Add`l shredded cheddar
           - cheese
           Ground nutmeg
           Pepper
 
  In a 6 qt. stockpot, heat butter over medium heat; saute
  onion and garlic until tender, 6-8 minutes. Stir in
  broccoli, carrot, stock, cream and seasonings; bring to
  a boil. Simmer, uncovered, until vegetables are tender,
  10-12 minutes.
  
  Mix cornstarch and water until smooth; stir into soup.
  Bring to a boil, stirring occasionally; cook and stir
  until thickened, 1-2 minutes. Remove bay leaves. Stir in
  cheese until melted.
  
  If using bread bowls, cut a slice off the top of each
  bread loaf; hollow out bottoms, leaving 1/4" thick
  shells (save removed bread for another use). Fill with
  soup just before serving.
  
  Serve soup with toppings as desired.
  
  Rachel Preus, Marshall, Michigan
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... So tasty that you can actually hear baby angels singing.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх