COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 32 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        07 май 25 10:13:08
 К    : All                                                   07 май 25 18:27:02
 Тема : Cream Cheese And Sardines With Onions
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54980.fido_cooking@1:124/5016 2c818548
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Cream Cheese And Sardines With Onion
 Categories: Sandwiches, Seafood
      Yield: 2 Servings

    3/4 lb Cream cheese
      1 cn Sardines
      1 lg Bermuda onion
           Spices; to taste
           Whole grain bread or
           - crackers

  The ingredients can either be layered directly on the bread (cream
  cheese, onion, sardines), or if you don`t like the sight of a whole
  sardine, it can be chopped up with the onion and mixed with the cream
  cheese before spreading on bread.

  Cream cheese blended with a small amount of milk for smoothness can
  also be mixed with walnuts and dates for a perfect dessert or light
  meal.

  Recipe by Robert Rodale

  Recipe FROM: Prevention Magazine, 1981

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх