COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 36 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        08 май 25 09:26:47
 К    : All                                                   08 май 25 17:50:03
 Тема : Loaded Baked Potato Salad
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54986.fido_cooking@1:124/5016 2c82cbf1
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Loaded Baked Potato Salad
 Categories: Salads
      Yield: 6 Servings

      6 md Russet potatoes;
           - scrubbed clean
      1 tb Olive oil (15 ml)
           Salt and black pepper;
           - to taste
      1 c  Vegan cheddar cheese
           - (120 g); shredded
    3/4 c  Vegan bacon (90 g); chopped
      3    Green onions; chopped, plus
           - extra for garnish
    3/4 c  Vegan mayonnaise (180 g)
    1/4 c  Vegan sour cream or
           - unsweetened plain vegan
           - yogurt (60 g)
      1 tb Apple cider vinegar (15 ml)
      1 ts Dijon mustard (5 g)
    1/2 ts Garlic powder (1.5 g)
    1/2 ts Smoked paprika (1.5 g)
           Salt and black pepper;
           - to taste

  Preparation time: 20 minutes
  Cooking time: 60 minutes

  With potatoes, vegan bacon and cheese, and a creamy dressing, this
  loaded baked potato salad is the tastiest side for picnics and
  cookouts!

  Preheat your oven to 400?F (200?C).

  Prick each potato a few times with a fork, rub with olive oil, and
  place them directly on the oven rack or on a baking sheet.

  Bake for 50 to 60 minutes, or until a fork easily pierces through the
  center.

  Let the potatoes cool until they are comfortable to handle, then peel
  or leave skins on, if preferred, and chop into bite-sized pieces.

  In a large bowl, whisk together vegan mayonnaise, vegan sour cream or
  yogurt, apple cider vinegar, Dijon mustard, garlic powder, smoked
  paprika, salt, and pepper.

  Add the chopped, slightly warm potatoes to the dressing and gently
  fold to coat.

  Mix in the vegan cheddar cheese, vegan bacon, and chopped green
  onions.

  For best flavor, chill the potato salad for at least 1 hour or up to
  overnight before serving.

  Garnish with extra green onions, vegan bacon, and cheese shreds before
  serving.

  Recipe by Jessica Hylton

  Recipe FROM:
  <https://jessicainthekitchen.com/loaded-baked-potato-salad/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх