COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 52 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        08 май 25 21:59:46
 К    : All                                                   08 май 25 06:20:03
 Тема : Top 10 Cozy Dinners - 08
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54998.fido_cooking@1:124/5016 2c837c78
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Potpie Casserole
 Categories: Poultry, Breads, Vegetables, Mushrooms
      Yield: 8 servings
 
    1/3 c  Butter, cubed
  1 1/2 c  Sliced fresh mushrooms
      2 md Carrots; sliced
    1/2 md Onion, chopped
    1/4 c  A-P flour
      1 c  Chicken broth
      1 c  Milk
      4 c  Diced, cooked chicken
      1 c  Frozen peas
      2 oz Jar diced pimientos;
           - drained
    1/2 ts Salt

MMMMM----------------------BISCUIT TOPPING---------------------------
      2 c  A-P flour
      4 ts Baking powder
      2 ts Sugar
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Cream of tartar
    1/2 c  Cold butter; in cubes
    2/3 c  Milk
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  In a large saucepan, heat butter over medium heat. Add
  mushrooms, carrots and onion; cook and stir until
  tender.
  
  Stir in flour until blended; gradually stir in broth and
  milk. Bring to a boil, stirring constantly; cook and
  stir 2 minutes or until thickened. Stir in chicken,
  peas, pimientos and salt; heat through. Transfer to a
  greased 11x7-in. baking dish.
  
  For topping, in a large bowl, whisk flour, baking
  powder, sugar, salt and cream of tartar. Cut in butter
  until mixture resembles coarse crumbs. Add milk; stir
  just until moistened.
  
  Turn onto a lightly floured surface; knead gently 8-10
  times. Pat or roll dough to 1/2-in. thickness; cut with
  a floured 2-1/2-in. biscuit cutter. Place over chicken
  mixture. Bake, uncovered, 15-20 minutes or until
  biscuits are golden brown.
  
  Liliane Jahnke, Cypress, Texas
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... January 20, 2021 - The end of an error!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх