COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 46 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        08 май 25 21:59:46
 К    : All                                                   08 май 25 06:20:03
 Тема : 5/10 Nat`l Shrimp Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55003.fido_cooking@1:124/5016 2c837c7d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Kung Pao Shrimp w/Cashews
 Categories: Oriental, Seafood, Chilies, Nuts, Vegetables
      Yield: 4 Servings
 
      1 c  Jumbo cashews
  1 1/2 tb Dark soy sauce
      2 tb Red wine vinegar
      2 ts Sugar
      1 ts Roasted sesame oil
      2 tb Peanut oil
    1/2 ts Salt
      8    Dried red chilies
      2 ts Minced fresh ginger
      2 cl Garlic; minced
      1 lg Bell pepper; in 1" squares
      1 lb Medium shrimp; shelled,
           - deveined, patted dry
 
  Set oven @ 325┬║F/160┬║C. In a flat pan, spread cashews
  in a single layer; roast until golden brown (about 10
  minutes), stirring occasionally. Remove and set aside.
  
  In a small bowl, combine soy sauce, vinegar, sugar and
  sesame oil; set aside.
  
  Preheat wok over medium heat until hot; pour in peanut
  oil. Add salt and dried chilies; cook until charred
  (about 15 seconds). Add ginger and garlic; stir-fry
  until fragrant and lightly browned (about 30 seconds).
  
  Increase heat to high; add bell pepper; stri-fry until
  pepper is seared (30 seconds). Add shrimp, a handful at
  a time; stir until shrimp are pink and feel firm to the
  touch (about 2 minutes total). Add reserved sauce mix;
  toss and stir until sauce thickens to a glaze (about 30
  seconds). Remove wok from heat. Gently stir in reserved
  roasted cashews. Serve hot.
  
  Serves 4-6 with other dishes.
  
  Be forewarned: This dish is moderately hot; adjust chilies
  to taste.
  
  From an article by Annette Gooch, UPS, in the Buffalo News.
  
  Typed for you by Joan MacDiarmid.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... I`m not grouchy, I just don`t like traffic, crowds or politicians.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх