COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 47 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        08 май 25 21:59:46
 К    : Ben Collver                                           08 май 25 06:20:03
 Тема : Re: 5/5 Cinco de Mayo - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55004.fido_cooking@1:124/5016 2c837c7e
@REPLY: 54971.fido_cooking@1:124/5016 2c7f237a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
-=> Ben Collver wrote to Dave Drum <=-

 DD>       2 c  Cooked pork roast; in 1"
 DD>            - cubes
 DD>       4 c  Chicken broth
 DD>     1/4 c  Chopped fresh cilantro
 DD>            Lime wedges; to serve, opt.
 DD>            Sliced radishes; to serve,
 DD>            - opt
 DD>
 DD>   In a medium pot, heat oil over medium. Add onions and

 BC> Show us your titles!  :-)

 BC> On my end, this recipe starts part-way through the ingredient list.

Sorry `bout that. Ususally I proof read this stuff before I postit.
Monday I was on my way to haospital and just sent it.. Here`s the
"rest ofg the story......

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pork Pozole
 Categories: Vegetables, Pork, Chilies, Herbs
      Yield: 8 servings
 
      1 tb Oil
      1 md Onion: diced
      3 cl Garlic
      1 tb Ground cumin
      1 tb Chilli spice mix
    1/2 ts Dried oregano
      4 oz Can diced green chilies
     30 oz (2 cans) white hominy;
           - drained, rinsed
      2 c  Cooked pork roast; in 1"
           - cubes
      4 c  Chicken broth
    1/4 c  Chopped fresh cilantro
           Lime wedges; to serve, opt.
           Sliced radishes; to serve,
           - opt
 
  In a medium pot, heat oil over medium. Add onions and
  garlic and cook 3 - 4 minutes until translucent. Add
  cumin, chili powder and oregano; stir to coat. Stir in
  chiles, hominy, pork, broth and 1 cup water.
  
  Bring to a boil, then lower heat to simmer 30 minutes.
  Remove from heat and cool at room temperature 10 - 15
  minutes.
  
  Stir in cilantro and serve with sliced radishes and lime
  wedges, if desired.
  
  RECIPE FROM: https://schnucks.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Are cranberries healthy?  I`ve never heard one complain.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх