COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 59 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          09 май 25 04:58:00
 К    : All                                                   09 май 25 13:13:01
 Тема : Soupy Soupy - 41
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691625e
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Homemade Beef Broth
 Categories: Beef, Vegetables, Herbs
      Yield: 2 1/2 quarts
 
      4 lb Meaty beef soup bones
      3 md Carrots; in chunks
      3    Celery ribs; in chunks
      2 md Onions, quartered
    1/2 c  Warm water (115┬║F/46┬║C)
      3    Bay leaves
      3 cl Garlic
     10    Whole peppercorns
      4    Sprigs fresh parsley
      1 ts Dried thyme
      1 ts Dried marjoram
      1 ts Dried oregano
           Cold water
 
  Set oven @ 450┬║F/232┬║C.
  
  In a large roasting pan, bake soup bones, uncovered, 30
  minutes. Add carrots, celery and onions. Bake 30
  minutes; drain fat.
  
  Using a slotted spoon, transfer bones and vegetables to
  a large Dutch oven. Add warm water to roasting pan; stir
  to loosen browned bits. Transfer pan juices to Dutch
  oven. Add seasonings and enough cold water just to
  cover. Slowly bring to a boil, about 30 minutes. Reduce
  heat; simmer, uncovered, 4-5 hours, skimming foam. If
  necessary, add water during first 2 hours to keep
  ingredients covered.
  
  Remove beef bones; cool. If desired, remove meat and
  discard bones; save meat for another use. Strain broth
  through a cheesecloth-lined colander, discarding
  vegetables and seasonings. If using immediately, skim
  fat. Or refrigerate 8 hours or overnight; remove fat
  from surface.
  
  Broth can be covered and refrigerated up to 3 days or
  frozen 4-6 months.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: about 2 1/2 quarts
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 110 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
240/1120 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 633/267 280 712/620 848
770/1 902/26 5020/101 400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх