COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 67 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          09 май 25 05:14:00
 К    : All                                                   09 май 25 13:13:02
 Тема : 5/11 Nat`l Cupcake Day 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691626a
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ice Cream Cone Cupcakes
 Categories: Cakes, Desserts, Chocolate
      Yield: 12 Servings
 
MMMMM--------------------------CUPCAKES-------------------------------
     12    Wafer cup cornets (Ice cream
           - cones w/flat bottoms)
    125 g  Unsalted butter, room temp
    125 g  Golden caster sugar
      2 lg Eggs
    100 g  Self-raising flour
     30 g  Cocoa
      5 tb Milk
      1 ts Vanilla extract

MMMMM--------------------------FROSTING-------------------------------
    150 g  Unsalted butter; room temp
    180 g  Cream cheese
    400 g  Icing sugar
           Pink paste food colouring
      6    Chocolate flakes (sticks);
           - halved
 
  YOU WILL NEED:
  12-hole mini muffin tin
  Ice-cream scoop
  Plastic piping bag, fitted w/large star nozzle
  
  Set oven @ 190┬║C/375┬║F. Stand cornets (cones) in the
  tinтАЩs holes.
  
  Put the butter and sugar into a large mixed are cream
  until light and fluffy. Incorporate the eggs slowly.
  Sieve the?flour, cocoa and add in with the milk and
  vanilla. Beat together until combined. Using an
  ice-cream scoop, divide the mixture between the cornets.
  Bake for 20 mins. Cool cone cakes completely.
  
  Make the frosting by putting the butter, cream cheese
  and 200g icing sugar into a bowl and beat together until
  smooth. Be careful not to spray icing sugar all over
  your kitchen by either place a tea towel over the bowl
  or partly incorporate it by hand first. Add the rest of
  the icing sugar and beat until smooth.
  
  Spoon half of the frosting into another bowl, add a
  couple of drops of pink food colouring and mix together
  until evenly coloured.
  
  Spoon the pink cream cheese frosting into one side of a
  piping bag, then the vanilla into the other. Pipe a
  large swirl on the top of each cake. Push in a chocolate
  flake.
  
  By: Jessica Dady
  
  RECIPE FROM: https://www.goodto.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... January 20, 2021 - The end of an error!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 110 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
240/1120 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 633/267 280 712/620 848
770/1 902/26 5020/101 400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх