COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 86 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         10 май 25 14:40:00
 К    : All                                                   10 май 25 09:04:02
 Тема : Nat`l Burger Month - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50338.fido-cooking@1:3634/12 2c862991
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ground Bacon Burger
 Categories: Pork, Vegetables, Herbs, Breads
      Yield: 4 Burgers
 
      2 lb Uncooked bacon
    1/2 lb Bacon; cooked, fine chopped
      2 tb Your favourite BBQ dry rub
      2 c  Shredded iceberg lettuce
      2 lg Tomatoes; sliced
           BBQ sauce; optional
      4    Kaiser rolls; split, lightly
           - toasted
 
  ADDITIONAL TOOLS: Stand mixer w/meat grinder attachment
  or food processor
  
  Prepare grill for medium-high heat cooking,
  approximately 400┬║F/205┬║C.
  
  Rough chop the uncooked bacon and place in the freezer
  for approximately 15 minutes until it begins to firm but
  hasn`t frozen through. Once partially frozen, feed it
  through the grinder attachment of a stand mixer or place
  in a food processor and roughly chop.
  
  Once the bacon has been properly ground, gently mix in
  the chopped cooked bacon then form into 4 burger
  patties. Season patties lightly on both sides with BBQ
  dry rub seasoning.
  
  Place patties on the grill and cook until they reach a
  minimum internal temperature of 160┬║F/71┬║C. Remove the
  burger patties from the grill. Assemble burgers by
  spreading BBQ sauce or Mayonnaise on the buns, place
  patty on the bottom bun, followed by shredded iceberg
  lettuce, and 2-3 slices of tomatoes. Add the top bun
  and serve immediately.
  
  UDD NOTE: A nice slice of Cheddar or Colby cheese is a
  nice touch. Pepper jack, too.
  
  RECIPE FROM: https://www.kingsford.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Ban exhaling, it is a leading cause of carbon dioxide.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх