COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 23 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        11 май 25 09:49:22
 К    : All                                                   11 май 25 18:33:02
 Тема : Strawberry Creme Brulee
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55050.fido_cooking@1:124/5016 2c86c5fc
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Strawberry Creme Brulee
 Categories: Desserts, French
      Yield: 6 Servings

    3/4 c  Silken tofu
      1 c  Vegan cream cheese
    3/4 c  Vegan butter; melted
    1/2 c  Caster sugar; approximate
      2 tb Ground freeze dried
           - strawberries
      1 dr Vegan pink food coloring
           - (optional)
      6 tb Caster sugar

  Preparation time: 4 hours 10 minutes
  Cooking time: 15 minutes

  An easy berrylicious take on the classic French dessert!

  Creme Filling:

  To make the creamy filling, blend the silken tofu, cream cheese,
  sugar, melted butter, ground freeze dried strawberries, and food
  coloring (if using) until smooth and creamy (about 1 minute). Pour
  the filling evenly into six 3" ramekins. Cover the ramekins and place
  them in the refrigerator for at least 3 hours until the creme sets.

  Glass Topping:

  After your creme has set, add 1 tb of caster sugar over the top of
  each ramekin. If you want to ensure that the sugar is evenly
  distributed, you can use a pastry brush, but I just used the back of
  my spoon and it worked fine. There should be enough sugar that it
  doesn`t readily dissolve into the creme. This is what will make a
  nice, hard "crack" when the sugar melts and hardens. Ignite your blow
  torch and then bring it close to the sugar, about 1" away, and using
  a smooth, small, circular motion with your hand, move the flame over
  the sugar until it bubbles and turns into an amberish gold color.

  Recipe by Joanne Molinaro

  Recipe FROM: <https://thekoreanvegan.com/
  pink-strawberry-creme-brulee-vegan-easy/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх