COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 31 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        11 май 25 15:16:00
 К    : All                                                   11 май 25 12:39:02
 Тема : Int`l Pickles Week - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164272.cooking@1:2320/105 2c8973a7
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Charlie`s Angels Pickled Shrimp
 Categories: Seafood, Appetisers, Chilies, Citrus
      Yield: 8 Servings
 
      3 lb Fresh shrimp
      6 qt Water
    1/4 c  Salt
      6 oz (2 pk)Zatarain`s shrimp/crab
           - boil in bag
           +=OR=+
      2 oz Zatarain`s liquid Shrimp &
           - Crab boil concentrate
      2 tb Black pepper
      1 lg Lemon; halved
      1 c  Wesson oil
    1/2 c  Olive oil
    3/4 c  White vinegar
      2 ts Salt
      2 tb Worcestershire sauce
    1/2 ts Tabasco Jalapeno Sauce
      1 lb Vidalia onion; sliced thin
      2 cl Garlic; minced
      2 tb Capers
      2 ts Celery seed
      3 md Jalapenos; seeded, minced
 
  In a large pot, bring the water, salt, crab boil, and
  pepper to a boil. Squeeze in the lemon juice and add
  the rinds. Pour in the shrimp, all at once. Bring back
  to boil, over HIGH heat.
  
  Boil 3 minutes...NO MORE.
  
  Remove from heat. Add 3-4 cups ice cubes to pot to
  stop cooking. Let stand 5-10 minutes. Remove shrimp.
  
  When cool enough to handle, peel, leaving last tail
  segment attached. Set aside.
  
  In a large bowl, stir together the remaining ingredients.
  Add shrimp to marinade. Toss to coat well. Cover tightly.
  
  Refrigerate overnight or up to two days, tossing
  occasionally in marinade.
  
  Drain. Serve on a large platter or decorative bowl
  lined with lettuce leaves.
  
  Garnish with a scattering of ripe olives.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Why don`t potholes ever knock tires *into* alignment?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
3634/12 5020/101 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх