COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 33 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        11 май 25 15:20:00
 К    : All                                                   11 май 25 12:39:02
 Тема : Int`l Pickles Week - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164275.cooking@1:2320/105 2c8973aa
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mustard Pickle Relish
 Categories: Five, Vegetables, Condiments
      Yield: 6 Servings
 
    1/2 c  Dill pickle slices
    1/2 c  Onion; chopped
      1 tb Prepared yellow mustard
 
  Put pickle slices in a food processor; pulse until
  pickles are relish-sized. Transfer into a bowl and
  set aside.
  
  Rinse and dry the food processor bowl. Add onion and
  pulse until onion is the same size as pickles. Stir
  onion and mustard into pickles until well-blended.
  
  ENJOY!!!
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... These days coughing is worse than speaking Arabic at airports.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
3634/12 5020/101 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх