COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 41 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        12 май 25 08:15:32
 К    : All                                                   12 май 25 16:27:02
 Тема : Red Cabbage & Apple
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55069.fido_cooking@1:124/5016 2c880191
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux sqlite/e79d82be0 May 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Red Cabbage & Apple
 Categories: Cabbage, Vegetarian
      Yield: 4 Servings

      1 pn Cloves; freshly ground
      1 pn Nutmeg; freshly ground
    1/4 ts Thyme
    1/2 ts Cinnamon
      1 tb Oil; for sauteing
      1 lg Red cabbage (2 lb);
           - chopped small
      3    Tart baking apples;
           - chopped small
      1    Lemon; juice and zest of

  Saute the spices in a saucepan for a minute in the oil, then add the
  red cabbage, apples, lemon juice, and zest with a small amount of
  water. Simmer gently for 30 minutes, stirring often. Just before
  serving, it`s nice to stir in a little thick cream.

  Recipe by Vegetarian Food For All by Annabel Perkins

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх