COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 49 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        13 май 25 09:06:35
 К    : Sean Dennis                                           13 май 25 17:23:01
 Тема : Re: Orange Omelet
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55077.fido_cooking@1:124/5016 2c895f10
@REPLY: 1:18/200@fidonet 66917e32
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/deee68072 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.26-Linux master/deee68072 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: Re: Orange Omelet
  By: Sean Dennis to Ben Collver on Mon May 12 2025 16:39:07

BC>       Title: Orange Omelet

SD> That looks delicious!

I thought so too...  I wouldn`t necessarily think of oranges as Canadian
faire.  On the other hand, for many years i saw hothouse bell peppers on
sale in the grocery store that were grown in Canada.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Double Chocolate Chunk Cookies
 Categories: Cookies
      Yield: 12 Cookies

      1 c  All-purpose flour (125 g)
    1/2 c  Unsweetened cocoa powder
           - (40 g)
    1/2 ts Baking soda (3 g)
    1/4 ts Salt (1 g)
    1/2 c  Vegan butter (115 g);
           - melted
    3/4 c  Light brown sugar (150 g)
    1/4 c  Unsweetened applesauce
           - (60 g)
      1 ts Vanilla extract (5 g)
    1/2 c  Vegan chocolate chips
           - (90 g)
    1/3 c  Vegan dark chocolate
           - (50 g); chopped

  Preparation time: 15 minutes
  Cooking time: 12 minutes

  These double chunk chocolate cookies feature a rich, chewy chocolate
  cookie base loaded with chocolate chips and dark chocolate chunks.
  Yum!

  Preheat your oven to 350?F (175?C).

  Line a baking sheet with parchment paper.

  In a bowl, whisk together flour, cocoa powder, baking soda, and salt.
  Set aside.

  In a separate large bowl, whisk the melted vegan butter, light brown
  sugar, applesauce, and vanilla extract until well combined and creamy.

  Add the dry ingredients to the wet ingredients, mixing until just
  combined.

  Fold in vegan chocolate chips and chopped chocolate evenly throughout
  the dough. Reserve 1 tb of each for the topping.

  Refrigerate the dough for 15 minutes before shaping.

  Scoop dough (about 2 tb each) and roll into balls.

  Place them about 2" apart on the baking sheet.

  Top the cookie balls with reserved chocolate chips and chopped
  chocolate.

  Bake for 12 to 14 minutes. Cookies should look set but still be soft
  in the middle.

  Let cookies cool on the baking sheet for 5 minutes, then carefully
  transfer to a cooling rack to cool completely. They will still be
  soft while warm.

  Recipe by Jessica Hylton

  Recipe FROM:
  <https://jessicainthekitchen.com/double-chocolate-chunk-cookies/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.26-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх