COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 64 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         12 май 25 17:59:00
 К    : All                                                   12 май 25 18:42:02
 Тема : Office Potluck - 25
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50376.fido-cooking@1:3634/12 2c895ff1
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Marsala Lasagna
 Categories: Pasta, Poultry, Vegetables, Cheese, Greens
      Yield: 12 servings
 
     12    Lasagna noodles
      4 ts Italian seasoning; divided
      1 ts Salt
    3/4 lb Boned, skinned chicken; in
           - cubes
      1 tb Olive oil
    1/4 c  Fine chopped onion
    1/2 c  Butter; cubed
    1/2 lb Sliced baby portobello
           - mushrooms
     12 cl Garlic; minced
  1 1/2 c  Beef broth
    3/4 c  Marsala wine; divided
    1/4 ts Coarse ground pepper
      3 tb Cornstarch
    1/2 c  Fine chopped fully cooked
           - ham
     15 oz Tub ricotta cheese
     10 oz Box chopped spinach; thawed,
           - squeezed dry
      2 c  Shredded Italian cheese
           - blend
      1 c  Grated Parmesan cheese;
           - divided
      2 lg Eggs; lightly beaten
 
  Cook noodles according to package directions; drain.
  Meanwhile, mix 2 teaspoons Italian seasoning and salt;
  sprinkle over chicken breasts. In a large skillet, heat
  oil over medium-high heat. Add chicken; saute until no
  longer pink. Remove and keep warm.
  
  In same skillet, cook onion in butter over medium heat 2
  minutes. Stir in mushrooms; cook until tender, 4-5
  minutes longer. Add garlic; cook and stir 2 minutes.
  
  Stir in broth, 1/2 cup wine and pepper; bring to a boil.
  Mix cornstarch and remaining 1/4 cup wine until smooth;
  stir into pan. Bring to a boil; cook and stir until
  thickened, about 2 minutes. Stir in ham and chicken.
  
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Combine ricotta cheese, spinach, Italian cheese blend,
  3/4 cup Parmesan cheese, eggs and remaining 2 teaspoons
  Italian seasoning. Spread 1 cup chicken mixture into a
  greased 13" X 9" baking dish. Layer with 3 noodles,
  about 3/4 cup chicken mixture and about 1 cup ricotta
  mixture. Repeat layers 3 times.
  
  Bake, covered, 40 minutes. Sprinkle with remaining 1/4
  cup Parmesan cheese. Bake, uncovered, until casserole is
  bubbly and cheese is melted, 10-15 minutes. Let stand 10
  minutes before cutting.
  
  Debbie Shannon, Ringgold, Georgia
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... A fool must now and then be right by chance.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 60 119 5020/101 715
828 830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5058/104 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх