COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 82 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          13 май 25 17:22:18
 К    : All                                                   13 май 25 17:04:02
 Тема : Top 10 Crowd Pleasers 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 6823d42a
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hawaiian Cheese Bread
 Categories: Five, Breads, Cheese, Vegetables
      Yield: 16 servings
 
      1 lb Loaf Hawaiian sweet bread
      8 oz Block Ementhal (Swiss)
           - cheese
      3 sl Red onion; chopped
    1/2 c  Butter; melted
      3 cl Garlic; minced
      1 ts Salt
 
  Cut bread diagonally into 1-in. slices to within 1 in.
  of bottom. Repeat cuts in opposite direction. Cut Swiss
  cheese into 1/4-in. slices; cut slices into small
  pieces. Insert into bread. Combine onion, butter, garlic
  and salt; spoon over bread.
  
  Wrap loaf in foil. Bake @ 350┬║F/175┬║C for 25-30 minutes
  or until cheese is melted. Serve warm.
  
  Amy McIlvain, Wilmington, Delaware
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Share our similiarities, celebrate our differences." -- M. Scott Peck
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5016 130/330
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 700
720 810 840 850 860 880 900
SEEN-BY: 218/940 221/1 6 229/426 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 387/18 21
SEEN-BY: 387/25 396/45 450/1024 463/68 712/848
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх