COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        16 май 25 08:19:04
 К    : All                                                   16 май 25 16:29:02
 Тема : Office Potluck - 48
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55162.fido_cooking@1:124/5016 2c8d48c2
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Raspberry-Rhubarb Slab Pie
 Categories: Pies, Pastry, Fruits, Dairy
      Yield: 24 servings
 
  3 1/4 c  A-P flour
      1 ts Salt
      1 c  Butter
    3/4 c  + 2 tb milk
      1 lg Egg yolk; room temp
      2 c  Sugar
    1/3 c  Cornstarch
      5 c  Unsweetened raspberries;
           - thawed if frozen, drained
      3 c  Sliced rhubarb; thawed if
           - frozen, drained

MMMMM-----------------------VANILLA ICING----------------------------
  1 1/4 c  Confectioners` sugar
    1/2 ts Vanilla extract
      6 ts Milk; as needed
 
  In a large bowl, combine flour and salt; cut in butter until crumbly.
  Whisk 3/4 cup milk and egg yolk; gradually add to flour mixture,
  tossing with a fork until dough forms a ball. Add additional milk, 1
  tablespoon at a time, if necessary.
  
  Divide dough in 2 portions so that 1 is slightly larger than the
  other; cover each and refrigerate 1 hour or until easy to handle.
  
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Roll out larger portion of dough between 2 large sheets of lightly
  floured waxed paper into an 18" X 13" rectangle. Transfer to an
  ungreased 15" X 10" X 1" baking pan. Press onto the bottom and up
  sides of pan; trim crust to edges of pan.
  
  In a large bowl, combine sugar and cornstarch. Add raspberries and
  rhubarb; toss to coat. Spoon into crust.
  
  Roll out remaining dough; place over filling. Fold bottom crust over
  edge of top crust; seal with a fork. Prick top with a fork.
  
  Bake until golden brown, 45-55 minutes. Cool completely on a wire
  rack.
  
  For icing, combine confectioners` sugar, vanilla and enough milk to
  achieve a drizzling consistency; drizzle over pie. Cut pie into
  squares.
  
  Jeanne Ambrose, Milwaukee, Wisconsin
  
  Makes: 24 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... My spell chaquer just gave up and deleted itself!!!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх