COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        16 май 25 08:19:04
 К    : All                                                   16 май 25 16:29:02
 Тема : 5/16 Int`l Pickle Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55167.fido_cooking@1:124/5016 2c8d48c7
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Watermelon Rind Pickle
 Categories: Fruits, Preserving, Citrus
      Yield: 1 Batch
 
      7 lb Watermelon rind; peeled
  2 1/2 qt Water
    1/3 c  Salt
  6 1/2 c  Brown sugar
      2 c  Vinegar
      1 c  Water
      1 tb Whole cloves
      2    Cinnamon sticks
      2    Lemons
 
  Pare off the outer green from watermelon rind and cut in
  1" squares.
  
  Put rind in large bowl and pour over them the salt and
  water mixed (brine). Let soak for three days. Drain and
  let stand in fresh water for one hour.
  
  Make a syrup of sugar, vinegar, water and spices.  Cut
  the lemon (rind and all) paper thin. Put melon rind and
  lemon into hot syrup and boil until watermelon is clear.
  Seal in jars. *
  
  From South Union, Ky. In "The Shaker Cook Book: Not by
  Bread Alone" by Caroline B. Piercy.  New York: Crown
  Publishers, Inc., 1953.
  
  Typed for you by Cathy Harned.
  
  Recipe from: http://www.recipesource.com
  
  * My grandmother used the hot water canning method in
  her Mary Dunbar canning rig. My Grandfather and I ate a
  lot of these. - UDD
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Falling from the roof of a building won`t kill you.  Landing might.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх