COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 6 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        16 май 25 09:43:38
 К    : All                                                   16 май 25 17:49:02
 Тема : Ginger Icecream
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55174.fido_cooking@1:124/5016 2c8d5ca0
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Ginger Ice Cream
 Categories: Ice, Cream
      Yield: 4 Servings

      2 c  Cream
      1 ts Gelatin
      1 tb Water; cold
      2    Egg yolks
      1 pn Salt
    1/2 c  Water
    1/2 c  Sugar
    1/4 c  Ginger (2 pieces); minced

  Heat milk. Mix gelatin and cold water. Mix eggs, sugar, salt, and
  gelatin mixture. Add hot milk slowly. Cook over hot water, stirring
  constantly, until thick enough to coat a silver spoon. Add 1/2 c
  water, sugar, and minced ginger. Cool and freeze.

  Recipe by Canadian Cookbook by Nellie Lyle Pattinson, Toronto, p.276

  Recipe FROM: <https://archive.org/details/canadiancookbook00patt_0>

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх