COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 8 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        16 май 25 09:44:03
 К    : All                                                   16 май 25 17:49:02
 Тема : Mark`s Mammalinga
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55176.fido_cooking@1:124/5016 2c8d5cbb
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Mark`s Mammaliga
 Categories: Breakfast, Cereals, Russian
      Yield: 1 Batch

  2 1/2 c  Water
      1 c  Corn meal
      1 c  Water
           Butter
           Cottage cheese
           Strawberry jam

  This is a traditional Russian recipe. Eaten by atomic physicists for
  breakfast, the recipe was a state secret.

  Bring 2-1/2 cups water to a boil. Mix corn meal with 1 cup cold water
  and add gradually to cooking liquid, keeping it at a boil. Stir
  frequently to keep smooth, cooking for 30 to 40 minutes.

  When ready, add a pat of butter, a spoonful or two of strawberry jam
  and cottage cheese.

  Recipe by Mark Bricklin

  Recipe FROM: Prevention Magazine, 1981

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх