COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 20 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          16 май 25 21:40:00
 К    : All                                                   16 май 25 13:31:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 798
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691a395
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Copycat Olive Garden Chicken Marsala
 Categories: Poultry, Mushrooms, Vegetables, Cheese, Wine
      Yield: 6 servings
 
    1/4 c  Oil
  1 1/2 lb Boneld, skinned chicken
           - breasts; butterflied,
           - pounded 1/2" thick
           Salt and pepper
    1/2 c  A-P flour
      2 tb Olive oil
      8 oz Thin sliced fresh white or
           - cremini mushrooms
      2 cl Garlic; minced
  1 1/2 c  Marsala wine
      1 oz Dried porcini mushrooms
    1/2 c  Chicken broth
  1 1/2 tb Packed brown sugar
      1 tb Dijon mustard
      1 tb Worcestershire sauce
      1 tb Butter
           Fresh chopped parsley; to
           - serve
           Grated Parmesan cheese; to
           - serve
 
  Heat canola oil in a large skillet over medium heat.
  Season both sides of chicken breasts with salt and
  pepper; dredge with flour to coat. Dust off excess
  flour.
  
  Add chicken to the skillet; cook 3-4 minutes or until
  golden on one side; flip. Cook until bottom is golden
  brown and chicken is fully cooked, another 4-5 minutes.
  Remove; set aside on a paper towel-lined plate.
  
  Add olive oil to the skillet; heat to medium. Add
  mushrooms; cook until softened, about 3 minutes. Add
  garlic; cook 30 seconds, until fragrant. Deglaze the pan
  with Marsala wine; add dried porcini mushrooms, if
  desired. Bring sauce to a boil; reduce heat to a simmer.
  Cook until wine is reduced by half and dried mushrooms
  are tender. Whisk in chicken broth, brown sugar, mustard
  and Worcestershire; season to taste with salt and
  pepper. Stir in butter until melted. Return chicken to
  the skillet; keep warm over low heat until ready to
  serve. Garnish with chopped parsley and Parmesan cheese.
  
  Lauren Habermehl, Pewaukee, Wisconsin
  
  Makes: 6 servinbgs
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I bought a homeopaothy cure for my gullibility.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 105/81 106/201 128/187
129/14 305 153/7715
SEEN-BY: 154/110 218/700 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5020/101 400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/30 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх