COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 25 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          16 май 25 22:30:00
 К    : All                                                   16 май 25 13:31:03
 Тема : 5/17 Cherry Cobbler Day 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691a39c
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cinnamon Roll Cherry Cobbler
 Categories: Breads, Fruits, Nuts, Desserts
      Yield: 8 Servings
 
 14 1/2 oz Can pitted tart cherries
    1/2 c  Sugar
      2 tb Cornstarch
    1/2 c  Water
      3 tb Red-hot candies

MMMMM-------------------CINNAMON ROLL TOPPING------------------------
  1 1/2 c  A-P flour
      6 tb Brown sugar; divided
      2 ts Baking powder
    1/2 ts Salt
    1/4 c  Shortening
      1 lg Egg; lightly beaten
    1/4 c  Whole milk
      1 tb Butter; softened
    1/3 c  Fine chopped pecans
    1/2 ts Ground cinnamon

MMMMM------------------------LEMON GLAZE-----------------------------
    1/2 c  Confectioners` sugar
      1 tb Lemon juice
 
  Drain cherries, reserving juice; set cherries aside. In
  a small saucepan, combine the sugar, cornstarch, water
  and reserved juice until smooth. Stir in red-hots. Bring
  to a boil, stirring constantly; cook 1-2 minutes longer
  or until thick and bubbly and red-hots are melted. Stir
  in cherries; heat through. Transfer to a greased 8-in.
  square baking dish.
  
  In a large bowl, combine the flour, 3 tablespoons brown
  sugar, baking powder and salt. Cut in shortening until
  crumbly. Combine egg and milk; stir into crumb mixture
  just until blended.
  
  Turn onto a lightly floured surface; knead 3-4 times.
  Roll into a 14" X 10" rectangle. Spread with butter;
  sprinkle with pecans. Combine cinnamon and remaining
  brown sugar; sprinkle over top.
  
  Roll up, jelly-roll style, starting with a short side.
  Cut into eight slices; place cut side down over cherry
  filling.
  
  Bake @ 400┬║F/205┬║C for 25-30 minutes or until golden
  brown. Cool for 10 minutes. Combine glaze ingredients;
  drizzle over cobbler.
  
  Betty Zorn, Eagle, Idaho
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Ghosts ride in elevators because it lifts their spirits!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 105/81 106/201 128/187
129/14 305 153/7715
SEEN-BY: 154/110 218/700 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5020/101 400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/30 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх