COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 35 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        17 май 25 11:03:29
 К    : All                                                   17 май 25 19:12:02
 Тема : Maple Parfait
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55204.fido_cooking@1:124/5016 2c8ec0f5
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Maple Parfait
 Categories: Canadian, Desserts
      Yield: 1 Batch

      1 c  Maple syrup
      4    Egg yolks; slightly beaten
      2 c  Cream; whipped

  Heat syrup to boiling; add gradually to slightly beaten egg yolks;
  cook over hot water, stirring constantly, until thick enough to coat
  a silver spoon; strain. Chill; fold in whipped cream. Pour into
  mould, pack, let stand 4 to 6 hours.

  Recipe by Canadian Cookbook by Nellie Lyle Pattinson, Toronto, p.277

  Recipe FROM: <https://archive.org/details/canadiancookbook00patt_0>

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 700
SEEN-BY: 218/720 810 840 850 860 880 900 940
226/30 227/114 229/110 114 206
SEEN-BY: 229/300 307 317 400 426 428 452 470 664
700 705 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 342/200
396/45 450/1024 460/58 256
SEEN-BY: 460/1124 5858 463/68 633/280 712/848
902/26 5020/101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх