COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 42 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          17 май 25 21:02:08
 К    : All                                                   17 май 25 04:34:01
 Тема : Sausage Gravy
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691a889
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Sausage Gravy
 Categories: Abfarr, Ffbb, Pork
      Yield: 4 Servings
 
    1/2 lb Sausage, bulk, crumbled
      6 tb Oil, vegetable
      1 ts Salt
      1 ts Pepper, white
    3/4 c  Flour, all-purpose
      5 c  Milk, whole, divided
 
  Place the sausage, oil, salt, and white pepper in a 12-inch cast-iron
  skillet over medium heat.  Cook until the sausage is done, 3 to 5
  minutes, breaking it up into pieces until the sausage is in 1/2-inch
  chunks.
  
  Add half the flour and stir until incorporated.  Add the rest of the
  flour and stir again until it is all incorporated.  Reduce the heat to
  medium-low.  Cook, stirring occasionally, for 5 to 7 minutes, until
  the roux is just beginning to brown.
  
  While the sausage mixture is cooking, heat 2 cups of the milk in a
  small saucepan over medium-low heat.  Do not let it boil.
  
  Once the sausage mixture has cooked, add the 3 cups cold milk all at
  once, whisking to break up the flour.  Whisk continuously until the
  gravy thickens.  Once the gravy begins to thicken, add half of the
  heated milk, whisking until it begins to thicken again.  Add the
  remaining warm milk and whisk to combine.  Turn the heat off and let
  the gravy sit for 5 minutes, stirring occasionally.  Serve
  immediately.
  
  From:  The 18 Wheeler Restaurant
  :      Taylor, Missouri
  
  Recipe from: Alton Brown
  :            Feasting on Asphalt - The River Run
  :            Stewart, Tabori & Chang
  :            ISBN:  978-1-58479-681-7
 
MMMMM
 
-- Sean

... Why is there an expiration date on sour cream?
--- MultiMail/Win
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 105/81 106/201 128/187
129/14 305 153/7715
SEEN-BY: 154/110 218/700 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5020/101 400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/30 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх