COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 55 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         17 май 25 16:02:00
 К    : All                                                   17 май 25 11:31:02
 Тема : 5/18 Cheese Souffle Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50518.fido-cooking@1:3634/12 2c8f9080
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Easy Cheese Souffles
 Categories: Cheese, Eggs, Citrus
      Yield: 2 servings
 
      2 tb Melted butter
      2 tb White sugar; as needed

MMMMM--------------------------SOUFFLES-------------------------------
      2 lg Eggs
      1 tb White sugar
      1 tb A-P flour
    1/4 ts Salt
    1/2 ts Vanilla extract
      1 ts Lemon zest
      2 oz Cream cheese; softened
    1/3 c  Shredded Cheddar cheese
        pn Salt
 
  Set the oven @ 400┬║F/200┬║C.
  
  Brush butter on the bottom and up the sides of two 5
  1/2-ounce ramekins. Scoop in some sugar; rotate ramekins
  to coat while pouring most of the sugar back into its
  container. Place ramekins on a shallow baking pan.
  
  Separate eggs between 2 bowls. Add sugar, flour, 1/4
  teaspoon salt, vanilla extract, lemon zest, cream
  cheese, and Cheddar cheese to the yolks. Mix the souffle
  base with a spatula until sugar and flour disappear.
  
  Sprinkle a pinch of salt over the room-temperature egg
  whites. Beat with a whisk until soft peaks form; peaks
  should hold their shape but not be stiff or dry. Stir
  and fold 1/2 of the egg whites into the souffle base
  until combined. Gently fold the rest of the egg whites
  into the batter.
  
  Fill ramekins up to the lip with the batter.
  
  Bake until puffed and browned, about 12 minutes. Serve
  immediately.
  
  CHEF`S NOTES: Reduce cooking time by 1 minute for a
  runny souffle, which is more traditionally French.
  
  RECIPE FROM: https://www.allrecipes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "To be pleased with one`s limits is a wretched state" -- Goethe
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх