COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 49 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         17 май 25 16:03:00
 К    : All                                                   17 май 25 11:31:02
 Тема : 5/18 Cheese Souffle Day 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50519.fido-cooking@1:3634/12 2c8f9081
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Best-Ever Cheese Souffle
 Categories: Cheese, Eggs, Dairy, Chilies, Wine
      Yield: 6 servings
 
    1/4 c  + 2 tb fresh grated Parmesan
           - cheese
      3 tb Unsalted butter
      3 tb All-purpose flour
  1 1/4 c  Heavy cream
      4 lg Eggs; separated
           +=PLUS=+
      3 lg Egg whites
      3 tb Dry sherry
      6 oz Gruyere cheese; shredded
      2 tb Sour cream
  1 1/4 ts Kosher salt
      1 ts Dijon mustard
    1/2 ts Dry mustard
    1/4 ts Cayenne pepper
    1/4 ts Cream of tartar
 
  Set the oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Butter a 1 1/2 quart souffle dish and coat it with 2
  tablespoons of the Parmigiano-Reggiano.
  
  In a medium saucepan over medium-high heat, melt butter.
  Stir in flour to make a paste. Gradually whisk in cream
  and bring mixture to a boil over moderate heat,
  whisking. Reduce the heat to low and cook, whisking,
  until very thick, 3 minutes. Transfer base to a large
  bowl; let cool. Stir in egg yolks, sherry, Gruyere, sour
  cream, salt, Dijon mustard, dry mustard, cayenne and the
  remaining 1/4 cup of Parmigiano-Reggiano.
  
  Put egg whites in a large stainless steel bowl. Add
  cream of tartar. Using an electric mixer, beat egg
  whites until firm peaks form. Fold one-third of whites
  into the souffle base to lighten it, then fold in
  remaining whites until no streaks remain.
  
  Scrape mixture into prepared dish. Run your thumb or a
  towel around the inside rim of the dish to wipe away any
  crumbs. Bake for about 35 minutes, until souffle is
  golden brown and puffed. Serve right away.
  
  By Alexandra Guarnaschelli
  
  RECIPE FROM: https://www.foodandwine.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The way to a man`s heart is with a broadsword.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх