COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 54 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         17 май 25 16:16:00
 К    : Ben Collver                                           17 май 25 11:31:02
 Тема : Hazelnut Chocolate Spread
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50520.fido-cooking@1:3634/12 2c8f9082
@REPLY: 55175.fido_cooking@1:124/5016 2c8d5cac
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
-=> Ben Collver wrote to All <=-

 BC> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 BC>       Title: Hazelnut Chocolate Spread
 BC>  Categories: Spreads
 BC>       Yield: 1 Batch

 BC>     100 g  Hazelnuts
 BC>      40 g  Brown sugar
 BC>      20 g  Cocoa powder
 BC>       4 ts Vegetable oil

Here`s mne: Beats the snot oout of peanut butter.

MMMMM----   Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Homemade Nutella
 Categories: Five, Nuts, Chocolate
      Yield: 2 cups

      2 c  (240 g) hazelnuts 
    1/4 ts Pure vanilla extract
    1/4 c  Cocoa powder
    1/3 c  Sweetener of choice *
    1/4 ts Salt
    1/2 c  Milk
           +=OR=+
      2 tb Oil

  If hazelnuts are not already roasted, preheat the oven
  to 400 F and bake for 6-8 minutes or just until they
  begin to brown. Rub them together in a paper towel to
  get the skins off. ItтАЩs okay if a few stubborn skins
  wonтАЩt come off. In a Vitamix or food processor, blend
  the nuts until theyтАЩve turned to butter. (This could
  take up to twenty minutes in a food processor.) 

  Then add all other ingredients except milk or oil and
  blend a long time until itтАЩs smooth like Nutella! If
  desired, add in the milk or oil. Storage tips are listed 
  above.

  * Use your favorite all purpose sweetener, such as date
  sugar, regular granulated sugar, or coconut sugar.
  Liquid sweeteners like pure maple syrup, agave, honey,
  or date syrup also work but will yield a much less
  creamy and spreadable result.

  For a low carb or keto Nutella recipe: Simply use a
  sugar free sweetener such as xylitol or erythritol
  instead of the sugar. The low carb version will have
  just 0.1 net carbs per serving.

  RECIPE FROM: https://chocolatecoveredkatie.com

  Uncle Dirty Dave`s Kitchen

MMMMM


... "The only normal people are the ones you don`t know very well." - Joe Ancis
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх