COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 62 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         18 май 25 02:38:00
 К    : Ruth Haffly                                           18 май 25 11:31:03
 Тема : Stoves was: Air Fryer
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50522.fido-cooking@1:3634/12 2c8f9084
@REPLY: 1:396/45.28 376bd620
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
-=> Ruth Haffly wrote to Dave Drum <=-

 DD> Sounds like the Hotpoint electric my grandmother had. That sunken
 DD> burner was called a "deep well". Her flat, open work space was between
 DD> the burners. I`ll bet your Dad`s was white w/black accents. No
 DD> "avocago" or "harvest gold" in those days.

 RH> Yes, it was white but I don`t remember any accents. It was the stove I
 RH> learned to cook on.

Maybe I was making the painting of the undersides of the stove`s panels
with black enamel and allowing it to show at the seams sound more elegant
than it was.  Bv)=

     8<----- CUT ----->8

 RH> We had a wall oven in our quarters on Fort Hood, TX. Stove top was gas,
 RH> set on a flat surface with, as I recall, counter space on both sides. I
 RH> really liked the wall oven, thought if we ever built a house, I`d do
 RH> that. OTOH, our older daughter has one in her house--they had it custom
 RH> built--but she`s not really that happy with it.

Does she have a specific complaint about missing features? Or perhaps 
she`s just not a baker
 
The dual oven set-up I had at the tin can was nice. I catered Thanksgiving
dinner one year and it was as near perfect as I could have wished. Did the
bird in the big (bottom) oven and the sides in the smaller upper unit.

Did this on the cook-top using goose fat from the roasing bird ....

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Sauteed Potatoes in Goose Fat
 Categories: Five, Tv-food, Vegetables, Potatoes
      Yield: 6 Servings
 
      4 lg Idaho potatoes; peeled, in
           - 2" chunks
      6 tb Goose grease
      6 cl Garlic; sliced paper thin
    1/4 c  Fine-chopped parsley
      2 tb Salt
 
  Preheat oven to 425┬║F/220┬║C.
  
  Boil potato pieces in salted water for 6 minutes & drain
  well. Heat a 12" to 14" saute` pan over medium heat and
  add goose fat. Add potatoes and shake pan. Cook for 10 -
  12 minutes, shaking, not stirring, to move spuds around
  constantly. Place in oven for 10 min, remove, sprinkle
  with garlic, parsley and salt and serve.
  
  Source: Mediterranean Mario w/Mario Batali;
  
  TV FOOD NETWORK Show # ME-1A23
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... No one does as much harm as one going about doing good.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх