COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 69 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          18 май 25 17:41:03
 К    : Dave Drum                                             18 май 25 00:59:02
 Тема : Re: T.O.H. Daily Recipe -
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691af83
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
-=> Dave Drum wrote to Sean Dennis <=-

 DD> Oooooopsie. That was suppoese to remind me to change the measure. It
 DD> was supposed to say 3 cups - which is now fixed - rather than the
 DD> default "servings".

I was gonna say, an infinite dip glitch would be nice. XD

 DD> Liver & onions is OK. This is better:

 DD>       Title: Liver, Bacon & Onions

Bacon is the perfect vegetable as it goes with everything, even ice cream!

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cabbage Soup with White Beans and Noodles
 Categories: Bacon, Beans/legum, Pasta/noodl, Pillsbury, Soups
      Yield: 4 Servings
 
      1 ts Extra virgin olive oil
      3 c  Green cabbage; chopped
    1/2 c  Chopped onion
  4 1/2 c  Hot water
    1/2 c  Uncooked medium egg noodles
      2 ts Chicken boullion cubes
 15 1/2 oz Canned navy beans;
           -drained/rinsed
      4 sl Low-sodium bacon
    1/2 ts Salt
           Cider vinegar; if desired
 
  Spray Dutch oven with nonstick cooking spray. Add oil; heat over
  Medium-High heat until hot. Add cabbage and onion; cook 6 minutes or
  until browned, stirring frequently.
  
  Add water, noodles, bouillon and beans; mix well. Bring to a boil.
  Reduce heat; simmer 20 minutes. Meanwhile, place several layers of
  microwave-safe paper towels in Microwave-safe plate. Place bacon
  slices in single layer on towels, cover with more towels. Microwave
  on High for 4-4 1/2 minuts or until crisp. Blot to remove excess
  grease; remove from paper towels. Cool slightly; crumble and set
  aside.
  
  Remove Dutch overn from heat; stir in salt, ladle soup into 4
  individual soup bowls. Sprinkle each serving with bacon. pass vinegar
  to be stirred into soup as desired.
  
  Makes 4 (1 1/4 c.) servings.
  
  Per serving; 240 calories, 6 g fat, 9% CFF, 15 mg cholesterol, 1130
  mg. sodium, 33 g carbohydrate, 7 g. fiber, 13 g protein
  
  Dietary Exchanges: 2 starch, 12 very lean met, 1 fat.
  
  Pillsbury, Fast and Healthy Cooking, Jan/Feb `99, p. 16
  
  Serving Ideas : Serve with thick slices of pumpernickle bread and
  dark beer
  
  Recipe by: Pillsbury, Fast and Healthy Cooking, Jan/Feb `99
  
  Posted to EAT-LF Digest by Roberta Banghart <bobbi744@acd.net> on Dec
  09, 1998, converted by MM_Buster v2.0l.
 
MMMMM

-- Sean

... Swarm of flying insects threaten town!  Police deploy the SWAT team!
--- MultiMail/Win
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 105/81 106/201 128/187
129/14 305 153/7715
SEEN-BY: 154/110 218/700 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1 320/219
SEEN-BY: 322/757 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5020/101 400 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/30 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх