COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 84 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        19 май 25 15:01:00
 К    : All                                                   19 май 25 16:32:02
 Тема : National Beef Month - 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164433.cooking@1:2320/105 2c943375
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Rotisserie Beef Roast
 Categories: Beef, Marinades, Rubs, Chilies, Citrus
      Yield: 10 Servings
 
      4 lb Beef rump roast

MMMMM-----------------------------MARINADEMMMMM-----------------------------
      2 tb Honey
      2 tb Soy sauce
    1/2 tb Tabasco sauce
    1/4 c  Lime juice
      1 ts Ground cumin
      2 tb Oyster sauce; opt

MMMMM-------------------------------RUBMMMMM------------------------------
      6    Parts chilli spice (I use
           - Baron`s Dark)
      6    Parts paprika (sweet)
      3    Parts ground coriander
      3    Parts garlic granules
      3    Parts onion granules
      3    Parts salt
      2    Parts ground cumin
      1    Part cayenne pepper
      1    Part crushed red pepper
      1    Part black pepper
      1    Part dried leaf oregano
 
  Combine all ingredients thoroughly and store in an
  airtight jar or container.
  
  Pierce beef roast numerous times with a fork. Combine
  marinade ingredients in shallow container or resealable
  freezer bag, reserving 2 tbsp of the marinade for
  basting roast while barbecuing.
  
  Marinate roast 12-24 hours in refrigerator. Discard
  used marinade.
  
  Remove roast from marinade bag and use rub to make a
  paste crust. This will be mess so wear gloves if you
  wish. Don`t get any on your shirt as it will stain.
  
  Preheat grill to medium heat.
  
  Insert meat thermometer into center of beef roast.
  
  Cook on rotisserie over drip pan in closed grill over
  INDIRECT HEAT for about 1 1/2 hours (rare = internal
  temp of 120?F/49?C or medium = internal temp of 140?F
  /60?C).
  
  Pass unused marinade as a sauce at table.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Bacon is its own food group!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх