COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        20 май 25 07:10:00
 К    : Sean Dennis                                           20 май 25 16:32:03
 Тема : Scrabble was: Interstates
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164439.cooking@1:2320/105 2c94337b
@REPLY: 1:18/200@fidonet 6691b7e5
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
-=> Sean Dennis wrote to Dave Drum <=-

 DD> I keep a Scrabble dictionary/glossary at hand. It helps.

 SD> I use this website: https://word.tips/scrabble-word-finder/

I have a bookmark for https://wordfinder.yourdictionary.com but seldom 
use it. I`m not big on A.I. - preferring natural naivete.

 DD>       Title: Rosina Pie: "Funeral Pie"

 SD> I have like 20 copies of that same recipe.

And now you have 21 ... or it`s a dupe.

 SD> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 SD>       Title: Tex-Mex Beef Casserole
 SD>  Categories: Meats, Main dish
 SD>       Yield: 4 Servings

And that looked like something I should have multiples of. But, noooo
just this "close, but no cigar" version from Recipe Source:

MMMMM---- Recipe via Meal-Master (tm) v8.02
 
      Title: Beef-Pot Roast Tex-Mex Style
 Categories: Beef, Vegetables, Herbs, Chilies
      Yield: 7 servings
 
      5 lb Beef bottom round roast;
           - boneless, trimmed of fat
      2 tb Worcestershire sauce
      2 tb Lime or lemon juice
      1 tb Prepared mustard
      2 cl Garlic; minced
      6 oz Can spicy tomato juice
    1/2 c  Chili sauce
      2    Jalapenos; stemmed, seeded,
           - fine chopped
      2 tb Fresh cilantro or parsley;
           - fine chopped
      2 ts Cumin seeds
 
  Put meat in shallow plastic dish just large enough to
  hold it. Combine Worcestershire, lime or lemon juice,
  mustard, garlic.  Spread mixture over meat. Cover and
  refrigerate overnight.
  
  Roast meat in 325oF/165oC oven for 1 hour. Combine
  remaining ingredients; pour over meat. Cover and roast
  roast 3 to 4 hours more @ 275oF/135oC until meat is
  very tender.  Baste occasionally with pan juices (thin
  with a little boiling water if necessary)

  Slice thinly to serve.
  
  Makes about 6 to 8 servings.  Approximately 200
  calories per 3-1/2 oz. serving.

  Source:  Light and Spicy by Barbara Gibbons.
  
  Shared and MM by Judi M. Phelps.

  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "A cheapskate won`t tip a server. I`m just careful with my money" Dave Drum
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх