COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 97 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        20 май 25 09:50:02
 К    : All                                                   20 май 25 18:02:02
 Тема : Gulab Jamun, part 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55294.fido_cooking@1:124/5016 2c92a498
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Gulab Jamun (Sweet Dough Balls In Rose Water Syrup) PT 2
 Categories: Desserts, Indian
      Yield: 20 Servings

           See part 1

  Meanwhile if your sugar syrup is cold or luke warm, put it on stove
  again so that it warms up.

  We want the sugar syrup warm (not hot) when the fried jamuns are
  tipped into it.

  Once warm, transfer the syrup to a bowl big enough to accommodate all
  the jamuns & keep them soaked.

  Also keep the sugar syrup nearby because the fried jamuns will go
  straight from frying pan into the syrup.

  Once the oil is hot, tip in the rolled jamuns into the oil.

  Do not over crowd the pan/kadhai.

  While frying keep flipping the balls gently for even browning all
  around.

  Fry until the jamuns become golden brown. About 4 to 6 minutes
  depending on size.

  Once browned, using a strainer, transfer the jamuns straight to the
  warm sugar syrup.

  The jamuns should sit undisturbed in the hot syrup for at least 30
  minutes before ready to serve.

  Once soaked, serve in bowl with few tablespoons of syrup &
  nuts/dessicated coconut garnish. I like them slightly warm.

  Notes:

  Do not fry the gulab jamuns too much or on very high heat.. they will
  harden & won`t soak up the syrup.

  Gulab Jamuns can keep well in the fridge for up to 20 days. Whenver
  you want to serve, just microwave for 10 to 15 seconds. They can be
  frozen for 3 to 5 months.

  Recipe by sanjuro

  Recipe FROM:
  

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 700
SEEN-BY: 218/720 810 840 850 860 880 900 940
226/30 227/114 229/110 114 206
SEEN-BY: 229/300 307 317 400 426 428 452 470 664
700 705 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 342/200
396/45 450/1024 460/58 256
SEEN-BY: 460/1124 5858 463/68 633/280 712/848
902/26 5020/101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх