COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 96 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        20 май 25 09:50:12
 К    : All                                                   20 май 25 18:02:02
 Тема : Maple Fondant
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55295.fido_cooking@1:124/5016 2c92a4a3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Maple Fondant
 Categories: Canadian, Candy
      Yield: 1 Batch

      1 c  Sugar
      1 c  Maple syrup
    1/2 c  Water; boiling

  Put sugar, maple syrup, and water into a saucepan over gentle heat.
  Stir until sugar is dissolved then boil, not too briskly, to soft
  ball stage (235?F). Remove from heat; let stand a few minutes then
  pour carefully on a warm buttered platter. Let stand until almost
  cold, beat with a stiff case knife until it changes color. Gather up
  before it stiffens, knead until very smooth; put into a bowl, cover
  closely; let stand several hours.

  Note:

  Syrup should not be stirred during boiling; crystals should be
  removed from sides of saucepan with a piece of cheesecloth tied
  around the prongs of a fork and dipping into boiling water; sudden
  change of temperature causes hot syrup to crystalize.

  Recipe by Canadian Cookbook by Nellie Lyle Pattinson, Toronto, p.296

  Recipe FROM: <https://archive.org/details/canadiancookbook00patt_0>

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 700
SEEN-BY: 218/720 810 840 850 860 880 900 940
226/30 227/114 229/110 114 206
SEEN-BY: 229/300 307 317 400 426 428 452 470 664
700 705 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 342/200
396/45 450/1024 460/58 256
SEEN-BY: 460/1124 5858 463/68 633/280 712/848
902/26 5020/101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх