COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 71 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        21 май 25 09:35:44
 К    : All                                                   21 май 25 17:49:02
 Тема : Oatmeal Buns
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55315.fido_cooking@1:124/5016 2c93f2d3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/2a6f852ff May 20
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Oatmeal Buns
 Categories: Buns
      Yield: 1 Batch

      1 c  Wuick oatmeal
      2 c  Water; boiling
      1 ts Salt
    1/2 c  Molasses
    1/3 c  Shortening
      2    Eggs
      2    Pke dry yeast
    1/2 c  Water; warm
  5 1/2 c  Flour; up to 6 c

  Mix quick oatmeal and 2 cups boiling water. Add salt, molasses, and
  shortening.

  Boiling water will melt the shortening. Let cool. Then add eggs and
  dry yeast dissolved in 1/2 cup warm water. Add 5-1/2 to 6 cups flour.
  Dough will be soft. Let rise once, then form buns. Grease hands as
  dough is sticky. Let rise again. Bake 20 minutes at 350?F.

  I use my Oster bread hooks for these. Grease the top of the hooks so
  dough won`t climb them. Easy & fast.

  Recipe by Harriet Stanley

  Recipe FROM: <https://archive.org/
  details/book-cookbook-nelson-family-recipe-book>

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх