COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 79 из 100
 От   : Ruth Haffly                         1:396/45.28       20 май 25 22:15:31
 К    : Dave Drum                                             20 май 25 05:38:02
 Тема : Stoves was: Air Fryer
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.28 971a753c
@REPLY: 50522.fido-cooking@1:3634/12 2c8f9084
Hi Dave,

 DD> the burners. I`ll bet your Dad`s was white w/black accents. No
 DD> "avocago" or "harvest gold" in those days.

 RH> Yes, it was white but I don`t remember any accents. It was the stove I
 RH> learned to cook on.

 DD> Maybe I was making the painting of the undersides of the stove`s
 DD> panels with black enamel and allowing it to show at the seams sound
 DD> more elegant than it was.  Bv)=

Sounds logical.

 RH> We had a wall oven in our quarters on Fort Hood, TX. Stove top was gas,
 RH> set on a flat surface with, as I recall, counter space on both sides. I
 RH> really liked the wall oven, thought if we ever built a house, I`d do
 RH> that. OTOH, our older daughter has one in her house--they had it custom
 RH> built--but she`s not really that happy with it.

 DD> Does she have a specific complaint about missing features? Or perhaps
 DD> she`s just not a baker

She is somewhat of a baker. Top oven is actually a microwave. Main
complaint about the regular ove is that it takes a long time to preheat
and baking takes longer than usual time for most things.


 DD> The dual oven set-up I had at the tin can was nice. I catered
 DD> Thanksgiving dinner one year and it was as near perfect as I could
 DD> have wished. Did the bird in the big (bottom) oven and the sides in
 DD> the smaller upper unit.

 DD> Did this on the cook-top using goose fat from the roasing bird ....

 DD>       Title: Sauteed Potatoes in Goose Fat DD>  Categories: Five,
 Tv-food, Vegetables, Potatoes DD>       Yield: 6 Servings

Sounds like you made good use of all the cooking surfaces. I do remember
that one year while we were in AZ, my sister roasted (not smoked) her
Thanksgiving turkey on the outside gas grill. IIRC, that was one time
when she was about to throw out the carcasse after the meal, with a lot
of meat still on it (she didn`t like dealing with leftovers). I asked if
I could take the carcasse home with us (we`d brought up a cooler with
pumkin pies and other goodies in it), got it and made soup with it.

---
Catch you later,
Ruth
rchaffly{at}earthlink{dot}net  FIDO 1:396/45.28


... 90% of being smart is knowing what you`re dumb at.

--- PPoint 3.01
 * Origin: Sew! That`s My Point (1:396/45.28)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 19/25 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/1 201 987
SEEN-BY: 124/5016 128/187 129/14 305 130/330
153/7715 154/110 214/22 218/0 1
SEEN-BY: 218/109 215 601 700 720 810 840 850 860
880 900 940 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 114 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 266/512
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
342/200 387/18 21 25 396/45
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68
633/280 712/848 902/26 5020/101
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 8912
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/30 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх