COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 84 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         22 май 25 13:07:00
 К    : All                                                   22 май 25 15:26:02
 Тема : Top 10 Frozen Shrimp - 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 50646.fido-cooking@1:3634/12 2c966013
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----   Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Creamy Garlic Butter Shrimp Pasta
 Categories: Seafood, Vegetables, Chilies, Cheese, Dairy
      Yield: 5 servings

      1 lb Angel hair pasta
    1/4 lb Unsalted butter
    1/4 c  Minced garlic, more to taste
      1 lb Frozen jumbo (U16) shrimp;
           - peeled, deveined
      1 ts Greek seasoning *
        pn crushed red pepper flakes
      4 oz Cream cheese; in cubes
      1 c  Heavy whipping cream
      1 c  Milk
    1/2 c  Fresh grated Parmigiana
           - Reggiano cheese
    1/2 c  Reserved pasta water or more
           Fresh chopped fresh parsley;
           - garnish (opt)

  *  such as Cavender All Purpose Greek Seasoning

  Bring a large pot of lightly salted water to a boil.
  Cook angel hair pasta in the boiling water, stirring
  occasionally, until tender yet firm to the bite, 4 to 5
  minutes. Drain and reserve 1/2 cup of pasta water.

  Meanwhile, heat a heavy skillet over medium high heat.
  Add butter and let melt. Reduce heat to low and add
  garlic. Cook until garlic is browned and fragrant, about
  1 minute. Add shrimp, Greek seasoning, and red pepper
  flakes. Cook until shrimp starts to turn pink, turning
  shrimp occasionally, 2 to 4 minutes.

  Stir in cream cheese cubes until broken up and
  incorporated with butter and garlic. Pour in cream and
  milk and stir until incorporated with the cream cheese.
  Mix in Parmigiana Reggiano cheese and stir until well
  combined.

  Pour in some of the reserved pasta water, 2 tablespoons
  at a time, until sauce has reached desired consistency.
  Add pasta to sauce in the skillet and toss to coat.
  Sprinkle with fresh parsley and serve immediately. 

  RECIPE FROM: https://www.allrecipes.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives

MMMMM

... January 20, 2021 - The end of an error!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 4/0 18/0 200 19/10 50/109 88/0
90/0 93/1 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 114/10 116/116 120/302 616 123/0
25 126 180 755 3001 3002
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 135/115 153/757 7715
154/10 30 50 110 700 218/700
SEEN-BY: 218/840 220/6 20 30 90 221/1 6 360
222/2 226/18 30 44 50 227/114
SEEN-BY: 229/110 114 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 250/1 266/512 275/1000 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 200 234 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 1321 880/1 900/0 102 106 902/0
19 26 905/0 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5019/40
5020/101 400 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 8912 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх