COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 52 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         23 май 25 20:29:56
 К    : Sean Dennis                                           23 май 25 06:48:03
 Тема : Re: National Beef Month - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 30798.fidonet_cooking@1:105/500 2c96eb82
@REPLY: 1:18/200@fidonet 6691c62c
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
  Re: Re: National Beef Month - 4
  By: Sean Dennis to Ben Collver on Wed May 21 2025 01:06 pm

BC> Oh no, not Bambi too!

SD> "There`s room for all of God`s
SD> creatures... right next to the mashed potatoes."

At least their heart`s in the right place...

SD> Title: Transylvania Veal Stew

What, no garlic?  ;)

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chickpea And Beet Vegetarian Meatballs
 Categories: Appetizers, Vegetarian
      Yield: 13 Meatballs
 
      1 md Beet; roasted; chopped
     15 oz Can chickpeas (255 g);
           - drained
      2 tb Liquid smoke (30 g)
      2 ts Vegan Worcestershire sauce
           - (10 g)
    3/4 c  Panko breadcrumbs (40 g)
      2 tb Olive oil or melted coconut
           - oil (27 g)
           Salt & Pepper; to taste
      1 tb Maple syrup (20 g)
      5 cl Garlic; minced
    1/2 ts Crushed red pepper flakes
           - (1 g)
      1    Flax egg
 
  Preparation time: 10 minutes
  Cooking time: 20 minutes
  
  If you like your vegetarian meatballs with beans, veggies and big
  flavor, these chickpea and beet meatballs are for you. Great for meal
  prep!
  
  Preheat oven to 375?F and prepare a silicone mat or parchment paper.
  
  Set up your flax egg in the freezer for 10 minutes and prepare the
  other ingredients.
  
  In a food processor, add the chopped beet and chickpeas and pulse
  until smoother. Add in all the other ingredients including the flax
  egg. Pulse/blend until incorporated together, but not too much (you
  don`t want it to turn into a paste).
  
  Scoop out 1-1/2 tb per ball. I got about 13 meatballs.
  
  Place on the silicone mat and bake for 15 to 20 minutes, depending on
  your oven. I baked for 20 minutes.
  
  Remove and allow the meatballs to cool. They will definitely firm up
  as they cool.
  
  Serve over cooked pasta, even risotto. Top with vegan parmesan cheese
  and fresh parsley to garnish.
  
  Recipe by Jessica Hylton
  
  Recipe FROM: <https://jessicainthekitchen.com/
  chickpea-beet-vegetarian-meatballs/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх