COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 55 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        23 май 25 22:21:49
 К    : Sean Dennis                                           23 май 25 06:50:02
 Тема : Re: Chili Taco Salad
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55362.fido_cooking@1:124/5016 2c97498f
@REPLY: 1:18/200@fidonet 6691c62b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/98ac05939 May 13
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/2a6f852ff May 20
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: Re: Chili Taco Salad
  By: Sean Dennis to Ben Collver on Wed May 21 2025 12:57:44

BC>       Title: Chili Taco Salad

SD> That`s a lot like the taco salads I made a Taco Bell (and a lot healthier
SD> too).

The Chili Taco Salad looked easy to me.  I liked the look of your recipe
too.  Here`s one for Chile Con "Carne".

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Chili Con Carne
 Categories: Chili, Vegetarian
      Yield: 6 Servings

      2 c  Dry red kidney beans;
           - soaked overnight
      1 c  TVP
  1 1/2 c  Potato; diced
      1    Green or red pepper; chopped
      1    Celery rib; up to 2, chopped
      2    Carrots; peeled; chopped
      1 tb Fresh ginger; ground
    3/4 tb Ground coriander
      2    Mild red chiles;
           - finely chopped
      1 ts Asafetida (Hing)
      3 tb Oil; for sauteing
      2 tb Yeast extract -OR-
      4 tb Soy sauce
  1 1/2 sm Cans tomato paste

  Rinse and cook the beans until soft. Meanwhile, soak the TVP in enough
  water to cover it. Chop all the vegetables and saute them with the
  herbs and spices, including chilis, for 7 to 8 minutes, then add the
  TVP and cover the stew with enough water or bean stock to simmer the
  TVP and vegetables. When they`re nearly soft, add beans, salt, yeast
  extract or soy sauce, and tomato paste. Simmer for another 15 to 20
  minutes, until thick, stirring often. Serve with brown rice and
  chopped cilantro leaves.

  Recipe by Vegetarian Food For All by Annabel Perkins

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх