COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 89 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        24 май 25 16:48:00
 К    : All                                                   24 май 25 09:14:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 804
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164547.cooking@1:2320/105 2c9a5eb6
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Raspberry Coffee Cake
 Categories: Fruits, Cakes, Dairy, Citrus, Nuts
      Yield: 16 servings
 
  3 1/2 c  Unsweetened raspberries
      1 c  Water
      2 tb Lemon juice
  1 1/4 c  Sugar
    1/3 c  Cornstarch

MMMMM---------------------------BATTER--------------------------------
      3 c  A-P flour
      1 c  Sugar
      1 ts Baking powder
      1 ts Baking soda
      1 c  Cold butter; in cubes
      2 lg Eggs; lightly beaten
      1 c  Sour cream
      1 ts Vanilla extract

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
    1/2 c  A-P flour
    1/2 c  Sugar
    1/4 c  Butter; softened
    1/2 c  Chopped pecans

MMMMM---------------------------GLAZE--------------------------------
    1/2 c  Confectioners` sugar
      2 ts Milk
    1/2 ts Vanilla extract
 
  In a large saucepan, cook raspberries and water over
  medium heat 5 minutes. Add lemon juice. Combine sugar
  and cornstarch; stir into fruit mixture. Bring to a
  boil; cook and stir 2 minutes or until thickened. Cool.
  
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  In a large bowl, combine flour, sugar, baking powder and
  baking soda. Cut in butter until mixture resembles
  coarse crumbs. Stir in eggs, sour cream and vanilla
  (batter will be stiff).
  
  Spread half into a greased 13x9-in. baking dish. Spread
  raspberry filling over batter; spoon remaining batter
  over filling. Combine topping ingredients; sprinkle over
  top.
  
  Bake 40-45 minutes or until golden brown. Combine glaze
  ingredients; drizzle over warm cake.
  
  Amy Mitchell, Sabetha, Kansas
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Birthday Soup is good to eat, but not as good as Birthday Cake.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
3634/12 5020/101 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх