COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 83 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        24 май 25 16:50:00
 К    : All                                                   24 май 25 09:14:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 806
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164549.cooking@1:2320/105 2c9a5eb8
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Kansas City Steak Soup
 Categories: Beef, Vegetables
      Yield: 8 servings
 
      4 tb + 1/2 c  unsalted butter;
           - divided
      1 c  Chopped onion
      1 c  Chopped carrot
      1 c  Chopped celery
      2 lb Beef top sirloin steak; fat
           - trimmed, in 1" cubes
  1 1/2 ts Salt` divided
      1 ts Pepper; divided
    1/2 c  A-P flour
      8 c  Beef stock
      2 c  Frozen mixed vegetables
 14 1/2 oz Can diced tomatoes; w/juice
      2 ts Kitchen Bouquet browning
           - sauce
      1 ts Ac`cent seasoning
      1 tb Worcestershire sauce
 
  In a Dutch oven, melt 2 tablespoons butter over medium
  heat. Add onion, carrot and celery; cook until tender,
  5-8 minutes, stirring occasionally. Remove vegetables
  from the Dutch oven; set aside.
  
  Add additional 2 tablespoons butter to the Dutch oven;
  melt over medium heat. Season cubed steak on all sides
  with 1/2 teaspoon salt and 1/2 teaspoon pepper. Increase
  heat to medium-high; add steak to the Dutch oven. Cook
  until steak is browned on all sides, 3-5 minutes. Use a
  slotted spoon to remove the steak; set aside on a
  paper-towel lined plate.
  
  Add remaining 1/2 cup butter to the Dutch oven; melt
  over medium-high heat. Whisk in flour; continue cooking
  until golden brown, stirring frequently. Slowly whisk in
  beef stock until smooth. Stir in frozen vegetables,
  diced tomatoes, Kitchen Bouquet, Ac`cent seasoning,
  Worcestershire sauce, remaining 1 teaspoon salt and
  remaining 1/2 teaspoon pepper. Bring to a low boil;
  reduce heat to medium-low. Stir in cooked onion, carrot
  and celery mixture and browned steak. Cover; simmer over
  medium-low heat until steak is tender, about 1-1/2
  hours.
  
  Susan Bronson, Rhinelander, Wisconsin
  
  Makes: 8 servinigs
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Lobster tail and beer: three of me favourite things.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
3634/12 5020/101 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх