COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 79 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        24 май 25 16:55:00
 К    : All                                                   24 май 25 09:14:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 809
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164552.cooking@1:2320/105 2c9a5ebb
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Daffodil Cake
 Categories: Cakes, Desserts, Fruits, Dairy
      Yield: 12 servings
 
      6 lg Egg whites
    1/2 ts Cream of tartar
    1/2 ts Vanilla extract
    2/3 c  Sugar
    1/2 c  Cake flour
    1/2 ts Baking powder
    1/2 ts Salt

MMMMM------------------------YELLOW CAKE-----------------------------
      6 lg Egg yolks
      2 tb Warm water
    1/2 c  Cake flour
    1/2 c  Sugar
      1 ts Baking powder
    1/8 ts Salt
    1/2 ts Vanilla extract

MMMMM--------------------------FROSTING-------------------------------
    1/2 c  Sugar
      4 ts A-P flour
        pn Salt
      1 c  Pineapple juice
      8 oz Tub whipped topping; thawed
 
  Place egg whites in a large bowl; let stand at room
  temperature for 30 minutes. Add cream of tartar and
  vanilla; beat on medium speed until foamy. Gradually
  beat in sugar, 1 tablespoon at a time, until soft peaks
  form. Combine the flour, baking powder and salt; fold
  into egg white mixture. Set aside.
  
  In another large bowl, beat egg yolks and water until
  thick and lemon-colored. Combine the flour, sugar,
  baking powder and salt; gradually beat into egg yolk
  mixture. Beat in vanilla.
  
  Alternately spoon yellow batter and white batter into an
  ungreased 10-in. tube pan. Bake @ 350oF/175oC for 35-40
  minutes or until a toothpick inserted in the center
  comes out clean. Immediately invert pan; cool
  completely.
  
  For frosting, combine the sugar, flour and salt in a
  small saucepan. Stir in pineapple juice until blended.
  Bring to a boil; cook and stir for 2 minutes or until
  thickened. Cool. Fold in whipped topping.
  
  Remove cake from pan to a serving plate. Spread frosting
  over top and sides of cake. Store in the refrigerator.
  
  Grace Scowen, Kelowna, British Columbia
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... When it rains look for rainbows. When it`s dark look for stars!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
3634/12 5020/101 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх