COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        08 июн 25 13:06:00
 К    : All                                                   08 июн 25 14:17:52
 Тема : T.O.H. Daily Recipr - 637
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164928.cooking@1:2320/105 2cae7285
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Baked Bruschetta Chicken
 Categories: Poultry, Cheese, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      3 tb Extre virgin olive oil;
           - divided
      1 tb Balsamic glaze
    1/4 ts Salt
      4    (6 oz ea) boned, skinned
           - chicken breast halves
      8 sl (thin) fresh mozzarella
           - cheese

MMMMM---------------------BRUSCHETTA TOPPING--------------------------
      4 tb Extra virgin olive oil
      2    Shallots; fine chopped
      2 cl Garlic; minced
      1 lb Cherry tomatoes; halved
    1/4 ts Salt
    1/8 ts Pepper
    1/2 c  Sliced fresh basil
      2 tb Balsamic glaze
           Crushed red pepper flakes;
           - opt
 
  Set oven @ 400oF/205oC.
  
  In a shallow dish, whisk 2 tablespoons oil, 1 tablespoon
  balsamic glaze and 1/4 teaspoon salt. Add chicken; turn
  to coat. Let stand 10 minutes.
  
  In a large cast-iron or ovenproof skillet, heat 1
  tablespoon oil over medium heat; brown chicken on both
  sides. Bake 12 minutes. Top with cheese. Bake 3-5
  minutes longer.
  
  Meanwhile, for topping, in a large skillet, heat oil
  over medium heat. Add shallots; cook and stir until
  tender, 2-3 minutes. Add garlic; cook 1 minute longer.
  Stir in tomatoes, salt and pepper. Cook and stir until
  tomatoes are tender, 2-3 minutes. Remove from the heat.
  Stir in basil.
  
  To serve, spoon topping over chicken. Drizzle with
  balsamic glaze. If desired, sprinkle with red pepper
  flakes and additional basil.
  
  Grace Vallo, Salem, New Hampshire
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... A tiny radish of passionate scarlet, tipped modestly in white.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх