COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 3 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        08 июн 25 13:33:00
 К    : All                                                   08 июн 25 14:18:22
 Тема : 6/9 World Oceans Day - 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164933.cooking@1:2320/105 2cae728a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lobster Cantonese
 Categories: Oriental, Seafood, Shellfish, Rice
      Yield: 4 Servings
 
      2 lb Lobster tails
      1 cl Garlic; minced
      1 ts Fermented black beans;
           - rinsed, drained
      2 tb Oil
    1/4 lb Ground pork
  1 1/2 c  Hot water
  1 1/2 tb Soy sauce
      1 ts MSG (highly optional)
      2 tb Cornstarch
      3 tb Dry sherry
      1    Egg
      3 tb Water
           Cilantro sprigs
           Green onion curls
           Hot cooked rice
 
  For the best results in preparing this attractive
  Chinese dish cook the lobster pieces as quickly as
  possible. The beaten egg added to the sauce makes it
  richer and creamier.
  
  With sharp knife, pry lobster meat from shell and
  slice into medallions. Mince garlic and black beans
  together. Heat oil in wok or skillet and add garlic
  mixture. Cook and stir a few seconds. Add pork and
  cook about 10 minutes, stirring to break up meat.
  Add hot water, soy sauce and MSG.
  
  Add lobster medallions and cook 2 minutes. Mix corn
  starch and sherry and stir into sauce. Beat egg with
  3 tablespoons water and blend into sauce. Cook over
  low heat 30 seconds, stirring constantly.
  
  Sauce should be creamy but not heavy.
  
  Spoon sauce into center of platter.
  
  Arrange medallions in sauce in decorative pattern.
  Garnish with cilantro and green onion curls.
  
  For each serving, place a few lobster medallions
  over rice in bowl. Spoon sauce over lobster.
  
  Recipe from: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "To err is human. To forgive, infrequent --." Franklin P. Adams
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх