COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 11 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        09 июн 25 09:21:04
 К    : All                                                   09 июн 25 17:47:32
 Тема : Blackeyed Peas With Vermicelli
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 55772.fido_cooking@1:124/5016 2cacfdac
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/adf899cde Jun 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.27-Linux master/adf899cde Jun 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Blackeyed Peas With Vermicelli
 Categories: Casseroles
      Yield: 6 Servings

MMMMM----------------BLACKEYED PEAS IN HERB SAUCE---------------------
  2 1/2 tb Butter
      1 tb Dried parsley -OR-
      2 tb Fresh parsley;
           - finely chopped
      1    Bay leaf
    1/2 ts Sage
    1/4 ts Thyme
      1 ts Marjoram
      2 c  Milk
      2 c  Cooked blackeyed peas
      2 tb Corn starch; dissolved in:
      4 tb Water; cold
           Salt
           Fresh black pepper

MMMMM-------------------------CASSEROLE------------------------------
           Black Eyed Peas In Herb
           - Sauce
      1 c  Water
    1/2 c  Carrots; finely chopped
      1    Celery rib; finely chopped
      1 sm Green bell pepper;
           - finely chopped
      3 c  Vermicelli "nests"; cooked
           - per package instructions
      1 c  Cheddar cheese; grated

  Blackeyed Peas:

  Melt the butter in a heavy saucepan and gently fry the herbs in it
  for 1 to 2 minutes to seal in the aromatic oils in the herbs. Add the
  milk and blackeyed peas and re-heat to almost boiling. Add corn
  starch, stirring constantly until the sauce thickens. Season with
  salt and pepper.

  Casserole:

  Heat water and simmer the vegetables gently in a covered pot until
  tender, adding pepper 5 minutes after carrot and celery. Combine all
  ingredients except cheese (including the water from cooking the
  vegetables) and turn into shallow casserole dish. Sprinkle with
  cheese and bake at 275?F for 15 to 20 minutes.

  Recipe by Vegetarian Food For All by Annabel Perkins

MMMMM
--- SBBSecho 3.27-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх