COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 41 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         11 июн 25 13:10:00
 К    : All                                                   11 июн 25 13:15:17
 Тема : Top 10 Texas Recipes - 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 51097.fido-cooking@1:3634/12 2cb0a1f8
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Texas-Style Slow-Cooker Beef Brisket
 Categories: Beef, Chilies, Herbs, Sauce
      Yield: 12 servings
 
      3 tb Worcestershire sauce
      1 tb Chilli spice mix
      2 cl Garlic; minced
      1 ts Celery salt
      1 ts Pepper
      1 ts Liquid smoke; opt
      6 lb Fresh beef brisket
    1/2 c  Beef broth
      2    Bay leaves

MMMMM-----------------------BARBECUE SAUCE----------------------------
      1 md Onion; chopped
      2 tb Oil
      2 cl Garlic; minced
      1 c  Ketchup
    1/2 c  Molasses
    1/4 c  Cider vinegar
      2 ts Chilli spice mix
    1/2 ts Ground mustard
 
  In a large bowl or shallow dish, combine the
  Worcestershire sauce, chili powder, garlic, celery salt,
  pepper and, if desired, liquid smoke. Cut brisket in
  half; add to bowl and turn to coat. Cover and
  refrigerate overnight.
  
  Transfer beef to a 5 or 6 qt. slow cooker; add broth
  and bay leaves. Cover and cook on low for 6-8 hours or
  until meat is tender.
  
  For sauce, in a small saucepan, saute onion in oil until
  tender. Add garlic; cook 1 minute longer. Stir in the
  remaining ingredients; heat through.
  
  Remove brisket from the slow cooker; discard bay leaves.
  Place 1 cup cooking juices in a measuring cup; skim fat.
  Discard remaining juices. Add reserved juices to the
  barbecue sauce.
  
  Return brisket to the slow cooker; top with sauce
  mixture. Cover and cook on high for 30 minutes to allow
  flavors to blend. Thinly slice beef across the grain;
  serve with sauce.
  
  ;Vivian Warner, Elkhart, Kansas
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Kombucha is just rotten tea.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 114/10
116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/25 126 180 755 3001 3002 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 20 30 90 221/1 6 222/2
226/18 44 50 240/1120 250/1
SEEN-BY: 275/1000 301/1 113 335/364 341/66 450/1024
463/68 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 60
119 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх